Podpałka idealna do grilla, pieca, kominka.
Bezwonna, prosta w użyciu.
UWAGA!
Nie używać spirytusu ani benzyny do rozpalania oraz ponownego rozpalania po zgaśnięciu.
Używać wyłącznie podpałek zgodnych z niniejszą Normą Europejską dotyczącą podpałek (EN 1860-3).
Sposób użycia:
Jedną porcję (kilka kostek) podpałki umieścić pomiędzy węglem, brykietem lub drewnem i podpalić. Po zapaleniu się całej kostki obłożyć ją materiałem palnym. Czas palenia się podpałki 6-8 minut.
Podpałka zgodna z wymogami normy PN-EN 1860-3:2005/A1:2006.
Przed rozpoczęciem przyrządzania potraw podpałka powinna być całkowicie spalona, a paliwo do grilla pokryte popiołem.
Przechowywać poza zasięgiem dzieci.
Opinie
Na razie nie ma opinii o produkcie.